tag:blogger.com,1999:blog-30121315.post5028018261920330205..comments2023-03-29T11:13:18.259+01:00Comments on Neutrinovski blog: Jesti vani u Londonu je skupo, ali unatoč predrasudama može biti vrlo ukusnoneutrinohttp://www.blogger.com/profile/11058007464596957444noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-56814705524688032582007-10-09T20:26:00.000+01:002007-10-09T20:26:00.000+01:00interesantna prica o britanskoj spizi ..ma ok svak...interesantna prica o britanskoj spizi ..ma ok svaka zemja ima nike svoje uzance od spize...nemojmo sad mislit da smo mi izmislili spizu...triba prvo provat pa onda dat kritiku...jemas prav je skupo ali se more dobro pojist...a to san dobija iz prve ruke od londonaca kod nas u dalmaciji...da se razumimo ni njima nije sve po gustu ca mi ovod jidemo...naprimjer ja ludujen za tripicama...a englezu je mucno...samo ti nastavi ovako triba izmjenjivat informacije...caoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-35853094964123071332007-10-03T12:18:00.000+01:002007-10-03T12:18:00.000+01:00od sve klope koju sam u Irskoj probao najbolji mi ...od sve klope koju sam u Irskoj probao najbolji mi je seafood chowder a za ovo drugo nemam bas neku lijpu rijec...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-29087027401067238612007-09-29T17:09:00.000+01:002007-09-29T17:09:00.000+01:00I ti ovo nazivaš kratkim postom??? A dobro... Ono ...I ti ovo nazivaš kratkim postom??? A dobro... Ono jest da dobri gurmani vole malo poduže uživati u hrani i piću. Lično sam očekivao da ću nakon posta ogladnjeti, ali brate toliko toga na trpezi, pa čovjek već od pogleda bude sit... Napokon je i moje ovogodišnje putovanje okončano. Bilo je lijepo i vrlo bogato novim krajevima, drugim ljudima i opće vrlo sam zadovoljan... Pozdrave ostavljam i valjda se sada budemo malo češće posjećivali - nada zadnja umire... AlkionAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-46404658731994980582007-09-27T14:29:00.000+01:002007-09-27T14:29:00.000+01:00@ derzafanistori - nadam se da ti je prijalo@ jimb...@ derzafanistori - nadam se da ti je prijalo<BR/><BR/>@ jimbo - nadam se da je i tebi prijalo. A ne znam gdje ima fish&chips is novinskog papira ... <BR/><BR/>@ ursula - molim? Administrator? Administrator cega? Blogera?neutrinohttps://www.blogger.com/profile/11058007464596957444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-68096535491935776082007-09-27T13:58:00.000+01:002007-09-27T13:58:00.000+01:00ovak ovak zanima me dali si ti administartor?ovak ovak zanima me dali si ti administartor?stardoll_https://www.blogger.com/profile/16943907723997714382noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-30842345916444761662007-09-26T15:58:00.000+01:002007-09-26T15:58:00.000+01:00Sinoć sam čitao još post, ali nisam htio ništa kom...Sinoć sam čitao još post, ali nisam htio ništa komentirat nešto sam naglo ogladnio pa sam si kontao kako bi bilo loše da jedem kasno u noć i uglavnom tako nisam htio ni ništa komentirat nešto sam mislio da bih mogao još ogladnit pa...<BR/>Nego, evo, upravo ručao pa da se reko javim.<BR/>Ovaj stvarno su mi primamljiva ova jela, jedino što ja ne volim ništa što ima bubrg u nazivu tako da sam ovu pitu preskočio lagano (uostalom kakva je to pita koja nije u jufki?).<BR/>A za fishh&chips u glavi uvijek imam sliku kako jedem podno Big Bena iz novinskog papira.<BR/>Ma morat ću više u taj London...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-85110981506668308882007-09-26T12:05:00.000+01:002007-09-26T12:05:00.000+01:00mmmm... mushy pea... odlična ideja za današnji ruč...mmmm... mushy pea... odlična ideja za današnji ručak ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-14006940401550302007-09-26T11:59:00.000+01:002007-09-26T11:59:00.000+01:00@ etotako - oprosti. Ako ti je lakse - i ja sam gl...@ etotako - oprosti. Ako ti je lakse - i ja sam gladan ...neutrinohttps://www.blogger.com/profile/11058007464596957444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-75130686530250338472007-09-26T11:58:00.000+01:002007-09-26T11:58:00.000+01:00@ dado - hvala ti sto si ostao pristojan :-))Znas ...@ dado - hvala ti sto si ostao pristojan :-))<BR/>Znas kako se veli "De gustibus ...".<BR/>Meni su ova jela, pripravljena tada i tamo, bila zbilja dobra, a i njemu su se, rekao bih, svidjela.<BR/>Sad, prepustam tebi da negdje opises neka jela koja ti drzis tipicnijima ili boljima ...neutrinohttps://www.blogger.com/profile/11058007464596957444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-13230070740819727372007-09-26T11:55:00.000+01:002007-09-26T11:55:00.000+01:00ovo se ne cita kad si gladan na poslu...ovo se ne cita kad si gladan na poslu...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-87498951147355552642007-09-26T09:34:00.000+01:002007-09-26T09:34:00.000+01:00ma sve sto si naveo je...da budem pristojan...sran...ma sve sto si naveo je...da budem pristojan...sranje!...well osim lososa....ne isplati se niti probavat, a ako tvoj prijatelj cijeni dobru i ukusnu hranu tek si mu sa tim pubom pokazao stvarnu kvalitetu engleske i irske hrane...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-2907587441479237202007-09-26T09:12:00.000+01:002007-09-26T09:12:00.000+01:00@ dida99 - A da si mjerio po cijeni Pimmsa, London...@ dida99 - A da si mjerio po cijeni Pimmsa, London bi valjda ispao najjeftiniji na svijetu :-) - cisto sumnjam da bi takvo sto mogao naci na puno mjesta izvan Britanije ... s time bi valjda i cijena bila puno veca nego u Londonu ...<BR/>Tocno je da London ne mora biti preskup, ali treba uzeti u obzir da se istrazivanje bazira na PROSJEKU a ne na najmanjoj mogucoj cijeni plativoj za obrok.<BR/>I slazem se da se pomodne stvari i brza hrana najvise naplacuju.<BR/>Jucer sam morao probati nekakav slani croissant punjen sa sirom i svjezim paradajzom. Cijena 1,70 sto je 20 kuna kad preracunas ...<BR/><BR/>@ Trill - ma slika mi nista ne valja :-)). A glede plivajuceg, zato sam i rekao da je pogresno razmisljati o pitama u nasem smislu rijeci. No vjerujem da bi ti djelovalo primamljivije kad bi o tome razmisljala kao o tijesu u saftu ...<BR/><BR/>@ zvrk - to za cijene hrane u pubu je tocno, i vjerujem da su pubovi uglavnom ispod prosjeka. No, kad malo pogledas cijene hrane po restoranima kod nekih se zbilja smrznes ...neutrinohttps://www.blogger.com/profile/11058007464596957444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-7281378859487936862007-09-26T08:36:00.000+01:002007-09-26T08:36:00.000+01:00U pubu obicno glavna jela kostaju do £10 i jos koj...U pubu obicno glavna jela kostaju do £10 i jos koje pice (Coca-Cola u mom slucaju) i ne ispadne tako skupo. Nikad nemam mjesta za desert jer su im porcije velike.<BR/>Bas su moji decki jucer jeli steak and kidney pie (kupljeno u local farm shop) + new potatoes.<BR/>Ne volim kobasice ,a ima ih na svakom koraku.<BR/>Salmon je druga prica, mi znamo kupiti cijeloga pa ga pripremimo u foliji .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-12997883598714009962007-09-26T07:55:00.000+01:002007-09-26T07:55:00.000+01:00Moram priznati da mi ova tvoja "pita" ne izgleda b...Moram priznati da mi ova tvoja "pita" ne izgleda baš primamljivo. Previše mi je to...plivajuće. Barem na slici :)<BR/>Zanimljivo je to s naručivanjem na šanku. Definitivno važna stvar za znati. Jedna od najvažnijih :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30121315.post-78098322858209276812007-09-26T07:45:00.000+01:002007-09-26T07:45:00.000+01:00London uopće ne mora bit preskup. Ja npr. skupoću ...London uopće ne mora bit preskup. Ja npr. skupoću grada mjerim kroz pola kila pivuše. Pinta Guinessa je između 2.5 i 3.5 funte, a za te pare ga nemožeš popit ni u Hrvatskoj. Porciju izvrsne lešo janjetine sam platio svega 5 funti, u O'Neill pubu na Oxford Streetu. Najskuplje su picete i druge imitacije talijanske hrane - tu stvarno preplaćuješ govance.Anonymousnoreply@blogger.com