Ne gledam Farmu, ali podržavam šamaranje Simonice :-)

Znam ja da je fora pljuvat po Farmi i sablažnjavat se da tko to gleda.

Ja ne gledam, ali se ni ne sablažnjavam.

Ne gledam, u prvom redu, zato što u Kazahstanu ne primam signal TV nove, pa sam, eto, zakinut za njene programe.

Ne primam ni RTL ... Vidim samo HTV jen-dva-plus, TV sljeme i Kroejšanmjuzikčenl.

A kad sam ovog proljeća bio u Zagrebu imao sam i pametnijeg posla nego gledati TV.

Malo sam nešto vidio kad je Vajta bio gazda, ali sve što znam sam htio ne htio saznao na news portalima gdje se od Farme i naslova vezanih uz nju naprosto ne možeš okrenuti.

Gotovčevi su mi dugo bili potpuno nepoznati likovi dok nisam jednom lani odvojio pola sata da sa youtubea skupim neophodne podatke za praćenje suvremene hrvatske celebrity scene. (Nemoš ni sa familijom popričat ako ne znaš likove u vicevima) To je bilo tamo u vrijeme kad je ona njega nešto kao ostavljala a on cmoljio u mikrofon.

Sva ta medijska opsesija njihovim životom me je zabavljala, ali nije mi bila novitet. Ja sam naime fan života i djela izvjesne Katrine Amy Alexandria Alexis Infield a.k.a Katie Price a.k.a Jordan.



Jel nekog zanima jedan post o njoj?

Ma i ako ne zanima, mene zanima, pa ću ga napisati :-)


Elem, glede Gotovčevih, i za razliku od Jordan, njihova mi je medijska prisutnost nekako ljigava. Njihovi interviewi, ponašanje, istupi i izjave uglavnom me ispunjavaju gađenjem.

Kako već rekoh da se od Farme sa njima jednostavno ne može pobjeći - kad sam vidio da je netko zašamarao Simonicu naravno da sam se potrudio iskopati cjeloviti video.

Evo ga ovdje (sa youtubea jer mi je na svim drugim portalima učitavanje predugo)

Sudeći samo po ovoj snimci, imam dojam da je Petra Maroje dobro i izdržala. Simonino pijano urlanje, unošenje u lice, tapkanje po rukama, vrijeđanje i sve ostale gadosti teško bi izdržao i čovjek koji se po prvi puta nalazi u doticaju s njom i mužem joj.

Ne opravdavam, ali mogu razumjeti da joj je prekipjelo pa ju je pljusnula.

Onda je onaj zbitoglavac glumatao da će se on kao nešto obračunavati s njom (pa zar bi zaista digao ruku na jednu ženu?!?) i na kraju je do tada nezainteresirana Gianna (koja je čini mi se svojim komentarima dobar dio sukoba i zakuhala) odlučila da je vrijeme da klepi Petru.

Ako je poslije toga popila batine - neka je.

Znam da nije neki izgovor, ali prva je počela i to iz čista mira - nju nitko nije dirao niti je ona svojim napadom na Petru ikoga eventualno branila.



Izgleda da nisam tako rijedak slučaj sa svojim zanimanjem - ako je vjerovati Jutarnjem, tučnjava na Farmi bila je izuzetno gledana ovaj vikend ...

2 komentara:

ovajonaj kaže...

ja sam isto gledao na youtube-u i pitao se za koji k**** su iskljucili tu Petru (tko god da je ona) a ne Simonu... fakat je dobro izdrzala, neko drugi bi ju sakom u glavu sastavio a ne ovlas pljuskicu opalio

ali nakon jos par gledanja, mislim da je sve skupa inscenirano, za dizanje gledanosti finala farme...

neutrino kaže...

Nova teorija zavjere? ;-)