Igra liftova ili patnje mlade neutrinke


Bok ljudeki!

A ne, ovaj put nije tako počela ...

Moje čedo vam je opet poželjelo nešto napisati. ČPR nisam je tjerao, nisam joj čak ni predbacivao da vam se nije već dugo javila. Evo vam današnji post o igri liftova.

--------------------------------------------------------------------

Evo mene opet, da vam se malo javim.

Htjela sam vam objasniti nešto što me zeza.





Ne znam da li vam je moj tata rekao, ali mi u Kazakhstanu živimo u zgradi, na šestom katu. Svaki dan u 8:20 ja moram biti u busu koji me vozi u školu. Obećala sam tati da ću biti u predvorju u 8:15, da slučajno ne zakasnim. Najčešće slušam - pa sam u to vrijeme u predvorju, lift brzo dođe i u busu me dočeka vedra teta koja pazi na klince dok se vozimo u školu.

Naravno, meni se ponekad ne da dići iz kreveta kad zazvoni sat, pa se još izležavam. Nakon nekog vremena tata uleti u sobu i počne me gađati jastucima, daljincima, rajfovima i ostalim (bezopasnim) siticama u mojoj sobi.

Kad se konačno izvučem iz kreveta moram se žuriti da se brzo spremim i doručkujem. Kad konačno izletim iz stana desi se katastrofa - Igra liftova.

Poanta igre liftova je da se lift sporo vuče po katovima, prođe pokraj mog kata (iako sam stisnula gumb) i osigura da mala Neutrinka kasni na bus. Kad jedan lift konačno stane već je 8:25, što znači da kasnim i da su liftovi pobijedili. Lako je njima oni se malo nasmiju i nastave raditi a ja moram istrčati iz zgrade, uletjeti u bus i, naravno, primjetiti da ovaj put nema vedre tete, nego da je neka mrgudava ženska koja me gleda s onim pogledom. Znate onaj kad zalijepi jednu usnicu čvrsto uz drugu (da izgleda kao crta) stisne oči i napravi da joj se lagano tresu kapci.

Glupa igra liftova...

To je sve od mene

Mala Neutrinka

------------------------------------------------------------------------------------

Za nagradu je možda odvedem na koncert, Nije baš U2 kojeg je priželjkivala, ali što se može ..


5 komentara:

zvrk kaže...

Koji boy band,lol!
Bravo 'mala' Neutrinka!
A koliko bi ti trebalo da se spustis stepenicama?

Anonimno kaže...

Ja ne predlažem spuštanje stepenicama, ja samo pozdravljam mladu neutrinku....

Mala Neutrinka kaže...

Ja nosim kompjuter u torbi i pune ruke knjiga u školu...strah me da se ne razbijem po stepenicama.

Anonimno kaže...

nagovori tatu da baca rajfove po sobi 5 min ranije, onda nema sanse da zakasnis

astrodrom kaže...

Nisam bila neko vrijeme kod tebe tu na blogu, a kad ono vidim strefila te koloristička faza. :-) U svakom slučaju, pozdravljam te.