Crikey - umro Steve Irwin!!!!

Jucer sam cuo da je poginuo Steve Irwin. Kod nas je vijest prenio Index.hr.

G. Irwin je bio jedna od osoba koja me poprilicno nervirala.


Photobucket - Video and Image Hosting


Ovdje je sa mladuncetom sumatranskog tigra. Photo: REUTERS

Prozvao se "Lovcem na krokodile" po svojoj prvoj televizijskoj seriji i prezentirao naporne dokumentarce o zivotinjama. Sve su zivotinje u njegovim dokumentarcima bile krvolocne i samo sto ga nisu smazale.

Uvijek je bio glasan, silno izvjestaceno ili cak djetinjasto odusevljen onim sto prezentira, sa teskim australskim naglaskom i cuvenim uzvikom "crikey!". Reklame za Foster pivo sa njime ili njegovim dvojnikom tjerale su me da iskocim iz koze.

Ja sam vise fanaticni stovatelj Sir Attenborougha (ne glumca nego onog drugog brata).


Ali opet mi je zao covjeka.


Mislim, to sto mi je isao na zivce ne znaci da je zasluzio da ga ubije raza prilikom snimanja jedne od svojih napornih emisija.

Jer, on je barem propagirao prirodu i njeno ocuvanje. Pa ako je to i radio na meni grozno naporan nacin ipak mu je njegov nacin donio planetarnu slavu a njegovo zalaganje sigurno barem malo usporilo nase unistavanje svoje okoline.

Ne znam kako bih zavrsio danasnji post.

Probajte vi ako hocete ...

8 komentara:

Anonimno kaže...

uvijek mi je nekako išao na jetra i uvijek sam govorila da će ga ta sranja ziher jednog dana doći glave, ali, iskreno, nisam mislila da će se to stvarno i dogoditi... sad se bojim da bi slična sudbina mogla snaći i one idiote iz Jackassa, za koje često ponavljam istu stvar.

neutrino kaže...

Da ima i kod mene malo tog podsvjesnog osjecaja krivnje. Znas ono "e ugrizlo te dablogda" ...
I ono ga ubode ...

Anonimno kaže...

ne mogu reći da me je nešto oduševljavao svojim nastupima ali sam pogledao nekoliko zanimljivih epizoda. slažem se da mu treba odati priznanje za rad i ljubav prema životinjama bez obzira na izvještačenu prezentaciju.

Anonimno kaže...

kod njega mi je super bio samo njego naglasak, sve ostalo me zivciralo. ona prica s djetetom mi je prestrasna..ali ljudski je ako se drzim one "o pokojnima nista lose"..

Anonimno kaže...

Hrabrost i mudrost nisu bliski rođaci.
(Ponton)

Anonimno kaže...

lik je imao nenadmašni naglasak, i bio je sjajan prezentator; šteta sjajnog čovjeka - a koliko je bio popularan najbolje govori medijsko obasipanje koje je nastalo jučer, nema kutka koji o njemu nije napisao nekoliko riječi, pa eto i neutrino

Anonimno kaže...

presladak tigric, a njemu spokoj u dusi. ostalo bolje da presutim.

Anonimno kaže...

žao mi je čovjeka. pokoj mu duši. bez obzira na obilje budalaština, volio sam gledati njegove dokumentarce.