Ovaj se blog preuredjuje

Izvolite?

... hm ... oprostite, koga vi trebate?

Ah, neutrina ... da, da ... hm ...(nervozni osmijeh)

E pa, ovoga, ... neutrino se sad malo zabavlja sa html-om i drugim postavkama.

Doslo je naime do nekih vaznih promjena u stvarnom zivotu i u bloganju, pa je neutrino morao malo vremena posvetiti uredjivanju ...

Vidite, na sto ovaj blog slici. Na marginama je porazbacan namjestaj iz starog dizajna, ... sad neutrino mora komad po komad urediti i uklopiti u ovaj novi izgled.

Mogao je to, mrcina lijena, sve odraditi na nekom od svojih pomocnih blogova pa onda samo inteligentno izmijeniti dizajn, ali mu se nije dalo ...

I zato sad ovako zivotarimo ni na nebu ni na zemlji. Nit objavljujemo novosti nit nove postove ... sve je nekako - usred gradnje.

A vijesti ima ko u prici.

Ovaj tekst je npr. napisan na samom rubu evropskog kontinenta. Dok se Zagreb tek probudio ovdje je vec proslo vrijeme rucku. Parstotinjak slika samoceka objavljivanje.

Nema dijakritika jer neutrinov laptop s posla nema dijakritike, ali ce se i one ubrzo pojaviti.

Sto da vam kazem, izgleda da na ovom blogu vise necete moci citati svog omiljenog komentatora iz UK, londonske zapise covjeka koji je promijenio website Ujedinjenih Naroda...

... ajde, drago nam je sto ste navratili... pa svratite vi slobodno jos koji put vidjeti kako napreduju radovi. Pokupite RSS pa cete znati i kad tu opet osvane novi post ...

Da, da ... i nama isto ... je, je ...

ha-ha-ha

Do vidjenja

9 komentara:

Anonimno kaže...

Sretno onda s preuređivanjem!

Anonimno kaže...

Vidjela sam po slici na vrhu da si negdje gdje vole ogromne spomenike svojim junacima. na rubu Europe, Kazahstan, ili koja druga - stan zemlja?

Anonimno kaže...

Fakat, Kazahstan... točnije, Atyrau, trg Mahanbet, pokraj džamije... (heh, a ti mislio da se po slici ne može pretraživati:) pa nesrećo, kud iz londona tamo bogu iza tregera? I koje je boje kaspijsko more, na google earthu je zeleno, izgleda bljaaaaak :)

Anonimno kaže...

rijeka5
ma nemogu vjerovati da si sal ca, a da mi jos neznamo KAMO?????
Pa kud si u ovoj guzvi sal sredivati blog, si mogal to pustiti za G.O., pozzz

Anonimno kaže...

Hahhahah, siguran sam da si već pronašao Namaste Curry House u tom Atyrau... kažu specijalitet - Chicken tikka masala... dakle, neće ti se baš previše promijeniti život :)))

neutrino kaže...

@ Jimbo - hvala ti lijepa

@ Zvrk - Da, da ... Kazakstan. Bravo!

@ Mario - To me nauči ... kako se pretražuje po slici, svih mi doboša darkvuda - to bih baš volio znati ... jel se vidi i da sam obrisao neke zgrade u pozadini?

@ Rijeka53 - je, šal sam, ma sam se tornal ... moral sam poć samć videt ... a poć ću tek za koji misec ...

@ Mario opet - a ne, sad prvo moramo otkriti čari drugih kuhinja - ruske, kazahstanske, uzbečke, armenske i naravno koreanske ... a tek onda pomalo po indijskoj ... nego oćete štogod navraćat ;-)

Anonimno kaže...

puno bolje, da ne kažem ozbiljnije :)

meni se sviđa!

Anonimno kaže...

Ja se na promjene trebam duže prilagođavati, ali za sada mi ovo izgleda ok :)

neutrino kaže...

@ vnuk i Trill - ajde drago mi je da vam se svidja i ovako poluraspadnuto ... cekajte samo da uhvatim vremena pa dotjeram boje, velicine i fontove po marginama ...