Molitva suprotiva Turkom

Dobro, do sada sam se šepirio kao paun.

Kad god se pojavim pred aparatom za kavu nastane muk. Odaje se počast neporaženim junačinama.

Tri pobjede iz tri utakmice - to kolege Talijani mogu samo sanjati. Rusi i Kazahstanci koji su za Ruse navijali također se klanjaju kockastim nedodirljivima i fantastičnom rezultatu.

Rijetki se Nizozemci istina također prave važni, ali vidi se da kalkuliraju da ne pretjeraju s napuhavanjem jer - nikad se ne zna što ta Hrvatska na kraju može napraviti. Neki se prisjete i svjetskog prvenstva 98...

Englezi su se svrstali na hrvatsku stranu - dio odmah po porazu sa Wembleya, a dio nakon pobjede nad Njemačkom. Njihova je deviza - Njemački neprijatelji naši su prijatelji, pa makar su nas upravo oni koštali nastupa ...

A ja se samo bojim Turaka ...


Jest da ih je teško bilo gledati protiv Čeha, jest da su 75 minuta bili uglavnom bezvezni, ali oni imaju tu neku drskost da ih baš briga za prognoze.

Njemcima se vidjelo da su u utakmicu s nama ušli kao da već vode sa dva nula i nisu se ni snašli dok nisu gubili dva nula. A onda im je taj rezultat bio nepojmljiv pa su se totalno blokirali.

No, Turaka me strah jer su naši u ogledu s njima favoriti. Bojim se da i naši ne uđu u utakmicu sa "ovi ne znaju" iliti "lako ćemo". Jer, Česi su upravo tako naderali.

Nemam pojma što bi taktički trebao odigrati Bilić, ne znam koga bi trebalo staviti* niti koji sistem igrati. Nisam ja prestarjeli trener da se pravim pametan po kolumnama.

Ja bih samo tako volio i u ponedjeljak ući u ured sa nosom do neba i cool pitanjem "Utakmica? Koja utakmica?"

Onda od Njemačke i nije sramota izgubiti ... uvijek mogu reći da nam sudac nije bio sklon, da je netko od Poljaka bio nezaustavljiv ili glumio faulove ili nešto slično prigodno.*Ja bih jedino volio da igra mali Kranjčar. Bas mi je drago zbog tog dečka. Zbog svih onih odurnih mamićoidnih tipova i svih onih koji se glupiraju izjavama o izdaji klupskih boja.


******************************

BREAKING NEWS

*****************************

A ovako je BBC popratio četvrtfinale evropskog prvenstva. Ne štedite bandwitha i pogledajte filmić ...Uz takvu podršku, naši naprosto ne smiju izgubiti ...

4 komentara:

jimbo kaže...

Ovdje je tekma proglašena "utakmicom visokog rizika".

neutrino kaže...

A jesi pogledao filmic?

jimbo kaže...

Jesam.

zvrk kaže...

Cekam rezultat na nekom nasem forumu ili na tvom blogu.