Molitva suprotiva Turkom

Dobro, do sada sam se šepirio kao paun.

Kad god se pojavim pred aparatom za kavu nastane muk. Odaje se počast neporaženim junačinama.

Tri pobjede iz tri utakmice - to kolege Talijani mogu samo sanjati. Rusi i Kazahstanci koji su za Ruse navijali također se klanjaju kockastim nedodirljivima i fantastičnom rezultatu.

Rijetki se Nizozemci istina također prave važni, ali vidi se da kalkuliraju da ne pretjeraju s napuhavanjem jer - nikad se ne zna što ta Hrvatska na kraju može napraviti. Neki se prisjete i svjetskog prvenstva 98...

Englezi su se svrstali na hrvatsku stranu - dio odmah po porazu sa Wembleya, a dio nakon pobjede nad Njemačkom. Njihova je deviza - Njemački neprijatelji naši su prijatelji, pa makar su nas upravo oni koštali nastupa ...

A ja se samo bojim Turaka ...


Jest da ih je teško bilo gledati protiv Čeha, jest da su 75 minuta bili uglavnom bezvezni, ali oni imaju tu neku drskost da ih baš briga za prognoze.

Njemcima se vidjelo da su u utakmicu s nama ušli kao da već vode sa dva nula i nisu se ni snašli dok nisu gubili dva nula. A onda im je taj rezultat bio nepojmljiv pa su se totalno blokirali.

No, Turaka me strah jer su naši u ogledu s njima favoriti. Bojim se da i naši ne uđu u utakmicu sa "ovi ne znaju" iliti "lako ćemo". Jer, Česi su upravo tako naderali.

Nemam pojma što bi taktički trebao odigrati Bilić, ne znam koga bi trebalo staviti* niti koji sistem igrati. Nisam ja prestarjeli trener da se pravim pametan po kolumnama.

Ja bih samo tako volio i u ponedjeljak ući u ured sa nosom do neba i cool pitanjem "Utakmica? Koja utakmica?"

Onda od Njemačke i nije sramota izgubiti ... uvijek mogu reći da nam sudac nije bio sklon, da je netko od Poljaka bio nezaustavljiv ili glumio faulove ili nešto slično prigodno.



*Ja bih jedino volio da igra mali Kranjčar. Bas mi je drago zbog tog dečka. Zbog svih onih odurnih mamićoidnih tipova i svih onih koji se glupiraju izjavama o izdaji klupskih boja.


******************************

BREAKING NEWS

*****************************

A ovako je BBC popratio četvrtfinale evropskog prvenstva. Ne štedite bandwitha i pogledajte filmić ...



Uz takvu podršku, naši naprosto ne smiju izgubiti ...

5 komentara:

Anonimno kaže...

Ovdje je tekma proglašena "utakmicom visokog rizika".

neutrino kaže...

A jesi pogledao filmic?

Anonimno kaže...

Jesam.

Anonimno kaže...

Cekam rezultat na nekom nasem forumu ili na tvom blogu.

dercy lyne kaže...

Pozdrav svima. Voljet ću podijeliti svjedočanstvo s vama. prije nekoliko mjeseci moj muškarac me ostavio zbog druge dame. Toliko ga volim i sve što bih mogao pomisliti bilo je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali nijedan nije uspio. Odlučio sam čitati na mreži i čitati o urokama i čarolijama. Probala sam, izgubila sam puno novca, ali bio je to isti rezultat. Skoro sam odustao sve dok nisam upoznao čaroliju Caster koja me uvjerila u uspjeh i pročitao sam komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bila sam skeptična kad sam ga kontaktirala jer sam izgubila puno novca. Dva tjedna bacajući čaroliju, moj se čovjek vratio kod mene kući ... Sada je moj muškarac vrlo poslušan i više me voli. Sad sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čaroliju, koji mi je dao drugu priliku za sreću i ljubav, isprobao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam itko može pomoći da vratite ljubav i vodi vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Kontaktirajte ga izravno na -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com ...... Možete ga i Whatsapp poslati na +2349083639501. Na zdravlje.