Nešto poput novogodišnje rezolucije

Ajmo odmah u glavu.

Ima već skoro tri godine da sam "otkrio" forum.

Prvo onaj indexov, pa onda nešto sitno forum.hr pa forum Croatsa u UK, pa onda neke stručne, pa onda neke mreže profesionalaca i stvorila se tu lijepa hrpica virtualnih poznanstava sa ljudima koje sam tako sreo.

E sad, sve te pisanije i čačkanje raznih tema uzele su svoj danak u ogromnoj količini vremena kojeg trošim raspravljajući o "vječitim temama" - znate ono : abortus, eutanazija, vjeronauk, odgoj djece, politika, društvo ...

Sad, bojim se da će s novim poslom s kojim sam nedavno započeo vremena za diskusiju biti sve manje. Tako da je, recimo, prva zadaća ovog bloga ostaviti mogućnost mojem virtualnom društvu da tu i tamo svrati i pročita neke moje misli o temama koje me zaokupljaju. U stilu koga zanima - eto gdje me može naći.

Onda, ponešto od onoga što sam pisao meni bi bilo drago imati zapisano na jednom mjestu, a eto nemam. Pa bi druga zadaća bila skupiti (i linkati) neke od postova elem ne bih li skupio neka "sabrana djela" ... ipak su blogovi književnost - jel'te - a postovi na forumu nisu

Treće, volim pričati što ja o nečemu mislim, a sve manje mi se prepucava sa kojekime. Naime, nakon te tri godine po forumima primijetio sam da mi se osuo broj ljudi sa kojima se može nešto prodiskutirati kako spada. Iz raznih razloga chat me počeo nervirati.

Četvrto ... ma ne znam, jednostavno sam htio malo probati mogu li i ja pisati blog. Ko klinac sam trilion puta pokušavao pisati dnevnik pa sam ubrzo odustajao. Vidjet ćemo hoće li i sa blogom biti tako. Recimo da sam za Novu godinu poželio pisati blog.

I tako - idem sad vidjeti kako se ovo uređuje, a nekom drugom prilikom možda dodam još poneku zadaću ovom blogu.

Zasada znam samo da ne vidim sebe kao nekog prosvjetitelja, a vidjet ćemo imam li uopće bog zna što reći ...

Eh da - ovo bi moglo biti zgodno mjesto za preporučiti koju dobru knjigu ili film ...

P.S. Ovo je moj prvi post ikad - prenesen sa ovog mjesta gdje je prvi put objavljen

0 komentara: