Subota navečer nogometni dan ...

Ah kakvu je golčinu Niko sinoć zabio Fullhamu. Ne znam, dugo sam na Indexu čitao kako ga pljuju, ali ono malo što sam ga uspio vidjeti ovdje - dečko čisto pristojno igra...

A i Ševa je jučer nabacio za Chelseaovu pobjedu u 92. minuti ... možda još nije sve gotovo.

Jedino mi je Liverpool potopio miljenike, ali dobro bar je golove dao simpatični Crouch, a ne neka od mrskih mi faca.

Elem, samo da vas izvijestim da su mi u prošla dva tjedna najbolje Zigove karikature bile slijedeće:










3 komentara:

Anonimno kaže...

ne kuzim se u nogomet uopce, i nikad ga ne gledam, ali gledao sam nedavno tzv. nogometnu utakmicu. bilo neko prvenstvo, sta li... glupog li i loseg sporta! kao prvo svi su skoro jednako obuceni; neznas ko je ko! jos bi po facama mozda skuzio ali ovi snimaju sve izdaleka pa samo one kosice vidis neke tamnije a neke svjetlije... sreca da ne nose bas svi one sto kazu fudbalerke frizure! drugo i drugo, imali su samo jednu loptu a njih onoliko! ne znam jel to losa organizacija ili sta (ma znam, nema se para...) ali neprestano su se otimali za nju. neki bi se jos i dodavali ali stalno dolecu drugi pa im nedaju da se fino igraju nego im stalno loptu tu uzimaju i daju ovima sto su se obukli slicno ko oni. a sudija nista! pravi se da nista ne vidi! peder.

bolje da su skupili novaca pa si kupili tih lopti, da ima svako svoju pa da se fino loptaju a ne ovako ko bozemeprosti cigani.

Anonimno kaže...

UPDATE: neko mi je jucer objasnio da u tome i jest finta, da jedni drugima otmu loptu. meni je to glupo i bezobrazno. a drugo kad je vec tako zasto to onako ocigledno rade. ja da sam bozemeprosti nogometas, ja bi se onome pametnije prisuljo ako mu vec ocu uzet loptu. ja bi ljepo doseto do njega, polako, da nista ne skuzi... te bog kako si kako zena djeca te jesi kupio smok... pa kad on ne gleda a ja hap! uzmem mu loptu. a ne ovo... svakoj je budali jasno kad onako trci prema njemu da mu oce uzet loptu. totalno su naivni, kao mala djeca. ja bi to sve u zatvor poslo.

neutrino kaže...

Pa ne veli se uzalud da su nogometasi bedasti ...