Žena hicima iz grudiju napala policajca

Neki dan se cijelim svijetom pronijela bizarna vijest o pomahnitalom Poljaku koji je utrčao u londonsku Pizzeriu, ušao u kuhinju, zgrabio nož, skočio na jedan od stolova i uz vrištanje gostiju i njihove panične pokušaje bijega izvadio penis i - odrezao si ga ...

Sad, što reći...

Čovjek je lud.

Tu su vijest prenijeli i svi naši mediji, od Večernjeg lista, preko Radio Dalmacije do Gradiške on line.

A mene je zabavio način na koju je vijest prikazao grupni blog Londonist kojeg redovito pratim. Naslov je u prijevodu "Konobar neki mi je k** u juhi!"

Komentirajući prve policijske izvještaje koji su navodili da se radi o "muškarcu između 30 i 40 godina" - Londonist se pita "30-40? Pa zar nitko nije izbrojao godove?!?!"

Najbolja je fora da je Londonist uspostavio vezu sa jednim drugim bizarnim događajem od prije nekoliko dana:

Ovo je naša najomiljenija priča o napadu na policajca ikad:

Naslov:
Žena optužena zbog špricanja policajca majčinim mlijekom

Detalji:
Ona je navodno zadržana zbog pokušaja krađe cipela u dužanu u Richmondu. Nakon što je uhapšena pošpricala je policajca mlijekom iz desne dojke


I onda slijedi briljantan Londonistov osvrt na moguće posljedice ovog čina:

"Očekujemo da će Standard (Evening Standard op. Neutrino) tijekom dana početi kampanju protiv grudiju. The Sun će naravno razotkriti problem. The Guardian će poslati mali tim novinara kako bi saznali koliko je jednostavno domoći se sise u Londonu ovih dana. The Mail će ukazati na činjenicu da bismo DA JE sisa bila napunjena radioaktivnim materijalom svi sad ovo čitali iz mrtvačnice. The Telegraph bi upozorio da "prsnog kriminala" nije bilo u vrijeme premijerke Thatcher. Ken (Livingston - londonski Bandić, puno bolji ali jednako "omiljen" op.N.) bi vjerovatno želio odrapiti "congestion charge" (cestarina koju plaćaju vozači automobila za ulazak u gradsku zonu - svrha joj je da smanji gužve na gradskim ulicama - doslovno "naknada za zagušenje") na velike grudi koje zauzimaju previše prostora, a the Express bi ukazao da mnoga djeca danas u škole dolaze s grudima.

Ukoliko bilo koji od naših čitalaca danas primijeti sumnjivu aktivnost sa sisama MOLIMO nemojte prtljati po njima. Samo ih uslikajte i pošaljite nama kako bi se naš stručni tim mogao pozabaviti problemom sa sigurne udaljenosti."



Konačni komentar obaju priča nije prevodiv na hrvatski (barem ne mojim skromnim vještinama), ali poanta je u satiričkom pitanju - zar nam treba grad pun sisa na gotovs i kotrljajućih testisa sad kad se pripremamo za Olimpijske Igre??


No da, završavam ovaj vikendaški post sa par Zigovih karikatura (ne znam koliko će vama biti smiješne ove ipak lokalne fore ...)












Svratite i na Zigdikat ima tamo toga još ...

4 komentara:

Anonimno kaže...

neki policajci stvarno imaju sreće!

neutrino kaže...

E nes ti srece ...

Anonimno kaže...

Thanks... Mislim za karikature... :-)
Zig

neutrino kaže...

@ Zig - ih, hvala tebi sto ih smijem postati ...